Betaling

Alternativer for betaling

Klinikken tar betalt i Polske zloty og i Euro. Prisene våre er i Euro, og det er som regel minst gebyr å utføre betalingen i Euro. Klinikken tar i mot kort, både debit og kredit (Visa og Master), man kan betale med kontanter, eller man kan betale via bankoverføring.

Vi tilbyr også finansiering. Opp til 75.000 norske kroner og inntill ni måneders betalingsutsettelse (mot et gebyr på 425 kroner). Man kan søke om både full finansiering eller delfinansiering via vår partner i DnB.

Les tilbakemeldingene fra andre Nordmenn som har reist ned til oss:
og besøk vår facebook side å se hvilke anmeldelser vi får.

Hva som er best og rimeligst avhenger litt av hva slags type bank man har hjemme i Norge. Vanligvis så pleier vi å anbefale å betale med kort (visa eller Mastercard), spesielt om han har ett godt kredittkort så kan dette være absolutt den rimeligste måten å betale på siden man får med seg litt uheldig valutakurs, men at man gjere slipper veldig billig unna med gebyrer.

Har man konto i en større internasjonal bank, med bred eksoponering i utlandet så kan bankoverføring være den rimeligste løsningen. Har man imidlertid kundeforholdet sitt hos en liten lokal norsk bank, så kan dette fort bli den dyreste betalingsformen, både i form av dårlig valutakurs, og høye gebyrer.

Hvis man ønsker å betale i kontanter så er det selvfølgelig mulig. Det er to ting man skal passe på. Selv om Krakow er en veldig trygg by, så skal man ikke gå rundt med alt for mage kontanter på seg. Hvis man f.eks. ønsker å betale en tannlegeregning på 20.000 norske kroner, så må man samtidig huske på at dette er tre/fire månedslønninger for en industriarbeider i Polen.

Det andre man må tenke på om man ønsker å betale kontant er at man ikke tar ut penger i Norge for så å veksle de om til Euro eller Zloty. Du får alltid en bedre kurs med å ta ut penger i Polen i den valutaen du ønsker å benytte deg av.

Les også vår blogg: http://denpro2006.blogspot.no/

Les også
Krakow