Fly til Krakow

Fly direkte til Krakow fra Norge. Med over tyve ukentlige avganger fra fem forskjellige avganger

Norwegian hadde to flyvninger fra Gardermoen, og Ryanair hadde to flyvninger til Krakow fra Rygge.

I dag ti år etterpå, så går det over 25 flyvninger til Krakow og Katowice (nabobyen) fra Norge i uken. Norwegian har åpnet flyvninger direkte fra Bergen, Stavanger og Trondheim (tre ganger i uken) og har utvidet med daglige avganger fra Oslo/Gardermoen. Med direkteruter og relativt rimelige priser hvis man bestiller i god tid så er dette ett veldig godt alternativ for å komme seg til Krakow.

Ryanair har også utvidet tilbudet og flyr i dag syv ganger i uken til Krakow fra Rygge/Moss. Billettene er gjerne litt rimeligere enn med Norwegian, og man lander ved samme flyplass. Hos Ryanair ligger det imidlertid en del skjulte gebyrer hvis man ønsker å ha med seg baggasje, eller ekstra utstyr men jevnt over er prisene litt lavere enn hos Norwegian.

Man kan få priser ned i under 500 kroner tur rettur, men hver oppmerksom på at prisene hos Ryanair varierer mer enn hos Norwegian og det kan være penger å spare på å være ut i god tid.

Det tredje selskapet som flyr direkte til Krakow er Wizzair. De lander riktignok i nabobyen Katowice som er en drøy times kjøring fra Krakow, men for hvert fly som lander blir det satt opp egne flybusser, så det er ikke noe problem å benytte seg av dette tilbudet om man ønsker seg til Krakow.

Wizzair har i dag åtte ukentlige flyvninger fra Norge til Krakow. Fra Stavanger og Bergen går det to fly i uken, mens fra Torp (Sandefjord) går det fire ukentlige avganger.

Flyplassen i Krakow er relativt liten, og det blir ikke bedre av at de holder på med en stor utbygging av flyplassen som skal være ferdigstilt i 2019. Det betyr at det er litt kaos, spesielt ved avgang, og det kan være greit å være på flyplasse minst 75-90 minutter før avgang. Spesielt gjelder det om man har flyvninger i de mest travle periodene som er fra klokken 09.00 til 14.00 på mandag til fredag.

Når man lander i Krakow så blir man i dag overført til innenriksterminalen. Ankomsthallen er veldig liten og det kan til tider være litt kaos der, både med baggasje og med transport videre.

Fra flyplassen i Krakow tar det ca 25 minutter med bil inn til vår klinikk og sentrum av Krakow.

Les også
Overnatting