Tannklinikken

Vår nye tannklinikk sto ferdig på våren 2012.

Med lyse og innbydende lokaler, så håper vi at vi har klart å skapt ett godt miljø både for våre mange pasienter men også for våre ansatte. Tannleger, assistenter, anestesileger radiografer, resepsjonister og den øvrige administrasjonen.

Vi er i alt nesten 40 ansatte på klinikken som er spredt over 300 kvadratmeter. Hos oss finner du:

 • Syv atskilte tannlegekabinetter.
 • Ett operasjonsrom med sedasjon og narkose muligheter
 • Et RVG senter (røntgen og CT)
 • Tre Intraorale scannere (for Digitalt avtrykk, og for behandling av Invisalign pasienter)
 • Et avslapningsrom for våre pasienter (massage og avslapping etter endt behandling)
 • Lys og trivelig resepsjon og venterom med bl.a. TV-spill og egen PC med internett-tilgang.
 • To konferanserom
 • Laboratorium
 • Fotostudio
 • Eget toalett for våre pasienter
 • Kaffe og Te servering for både ventende pasienter og eventuelt reisefølge.

Klinikken har i alt syv tannlegekabinetter, hvorav ett av våre rom er tilpasset for kirurgi. Klinikken har åpent 12 timer om dagen i uken og er også åpent i helgene (varierende åpningstider). Vi har vårt eget radiologisenter hvor vi kan ta punktrøntgen, panoramisk røntgen, CT-bilder og Micro CT.

Vår målsetting

Vår målsetting er å kunne tilby behandling av ypperste kvalitet, til en rimelig penge og så intensivt og tidsbesparende som pasienten ønsker og biologien tillater. Vi etterstreber å kunne gi den servicen våre pasienter ønsker med å legge fokus på å ha høyt utdannet personell, topp moderne utstyr, og et varmt og godt arbeidsmiljø hvor våre pasienter føler seg komfortabel og trygge på de har kommet til riktig sted.

Klinikken er Krakows største private tannlegesenter og ligger like ved gamlebyen i et nytt kontorlokale som ble satt opp våren 2012. Fra selve sentrum tar det omtrent 10-12 minutter å gå, eller man kan ta drosje for omtrent 25 til 30 kroner. Det går også flere trikkelinjer til sentrum eller like til sentrum av Krakow.

Klinikken oppfyller alle moderne kriterier innen medisin og har mottatt en rekke priser samt en del mediaoppmerksomhet for hvordan vi er organisert og det brede spekteret av behandling vi kan tilby.

Vinteren 2012-2013 startet det polske departementet for økonomi og turisme ett prosjekt for å promotere helseturisme til Polen. Vår klinikk har ved flere anledninger blitt trukket frem som et av de mest vellykkede prospektene i så måte og vi er en naturlig destinasjon når dette prosjektet trenger ett utstillingsvindu. Som en følge av dette har vi hatt besøk av flere medlemmer av den europeiske presse, samt at vi har fått reise rundt i hele Europa for å fortelle om både hvordan vi jobber og hvordan utviklingen innen medisinsk turisme i Polen går og har gått de siste årene.

Vi er veldig stolte av vårt team av medarbeidere og hvordan vi har klart å bygge opp en organisasjon som står på tå hev for å ta i mot både nasjonale og internasjonale pasienter og for å gi dem den best tenkelige behandlingen hos oss.

Se video her og få ett litt nærmere innblikk i hvordan det ser ut hos oss.

Les ogsa
At vero eos accusament condimentum di fusce