Video fra klinikken

Siden vår nye klinikk sto ferdig i 2012, så har vi fått laget en del filmer.

Med lyse og innbydende lokaler, så håper vi at vi har klart å skapt ett godt miljø både for våre mange pasienter men også for våre ansatte. Tannleger, assistenter, anestesileger radiografer, resepsjonister og den øvrige administrasjonen.

Video

Fra Polens NRK2 ble det laget en film om oss i 2016 etter vi vant en pris for noe som best kan oversettes til «innovasjon innen medisinsk turisme»

My destination kom å fikk laget en film om oss i 2015. Fokus var Estetisk tannbehandling

Ett engelsk reiselskap lagde ett klipp om oss som gikk på BBC:

Amrikanske „untreval TV” lagde ett klipp av oss tilbake i 2013

Og etter de hadde besøkt oss, så lagde de jammen en egen video kun om oss!

Da vi ble den første Klinikken i Polen til å bli sertifisert som «dimond clinic» av Align technology, så kom det amerikanske selskapet å lagde video fra vår ortodontiske behandling:

I 2014 så var det igjen tur for my destination til å lage en video fra våre prosedyrer. Denne gangen fra implantasjonsbehandling under sedasjon:

Om du har tilgang til 3D briller, så kan du se hvordan det så ut da et norsk IT-selskap kom å lagde 3D film fra våre tjenester!

Og til slutt fra en av våre pasienter som representerer Polen i en idriett som heter Bikini Fitnesss. Her gjelder det å være perfekt, også tennene. Og da er jo valget enkelt også for de som bor i Krakow.