Husk dette

Når du reiser nedover til oss så kommer du til ett av Europas største tannsentra. Det betyr at det er andre pasienter der også.

Så hvis du ønsker å få den servicen vi mener du fortjener så trenger vi å vite så mye som mulig om deg før du reiser. Vanlige bilder av tennene dine. Røntgenbilder, utskrift fra journal og egne ord om hva slags situasjon du har havnet i, hvordan du har havnet der og hvordan du ønsker å prioritere er god informasjon for oss før du kommer nedover.

Desto Bedre vi er forberedt, desto bedre kan vi forberede og informere deg på forhånd og før du reiser ned. Det er alltid bedre å være forberedt på hva som kan skje før du kommer ned, så slipper du å bli overasket å tatt på sengen her nede i Krakow.

Polen er et EU-land. Vi følger reglene til EU for personvern, medisinsk rapportering og bevaring av medisinske dokumenter. All sensitiv personalia informasjon må gå direkte til klinikken.

Polen er medlem av EU og Schengen samarbeidet. Det betyr at du kan reise ned til oss uten Pass, men vi anbefaler likevel at du tar det med deg som gyldig legitimasjon. I Polen er det Zloty som er valutaen. Vi tar i mot Kroner, Euro, Pund og Zloty. Men skal du bruke mye tid hos tannlegen – ta med deg kort! Mye enklere og mer praktisk!

Er du norsk statsborger eller skatter til Norge så tar du med deg de samme rettighetene til refusjon og forsikring som om du gjør behandlingen i Norge. (Eller i hvilket som helst annet EU-land)

Vi er her for å hjelpe deg. Hvis du lar oss gjøre vår jobb, så bruker vi over 13 års med erfaring på å få til ett så godt og komfortabelt opplegg som mulig – VELKOMMEN TIL OSS I KRAKOW

Les ogsa
Tannklinikken