Referanser

Bjarne Johannes Aasum‎

Det er svaert mange aar siden vi kom til DENtestica foerste gang. Naa er det femte gangen vi er her og faar vaar aarlige sjekk. Alltid like lett aa faa en time som passer oss, og vi henters og bringes paa flyplassen – og det er ordnet med en flot leilighet. Leilighetene har paa disse aarene blitt mer og mer modernę. Vi har alt vi trenger og mye mer. Krakow kjenner vi snart like godt som Trondheim, men det er stadig nye ting aa se. Vi bruker sjelden mindre enn en uke naar vi foerst er her. Behandlingen er saa billiig at ferien blir ren bonus. Mari og Bjarne.

Ove Langkaas‎

Da er jammen mesteparten av jobben gjort. Nytt smil til en brøkdel av prisen. Og for ikke å snakke om hvor godt vi har blitt behandlet av absolutt alle her. Anbefales på det varmeste.

Inger Elise Løite

Disse gjør en fantastisk jobb på så mange måter. Tannlegen jeg hadde var fantastisk flink og hyggelig. Beroligende for en med tannlegeskrekk og jeg våget meg til og med på behandling uten bedøvelse! (byttet ut amalgam). Ikke bare er tannlegene gode, men hele personalet. jentene i resepsjonen er utrolig hjelpsomme. Spesielt vil jeg takke de to Patriciane, som hjalp meg med å komme meg hjem, da mine orginale planer havarerte. leiligheten de skaffet var super, kort avstand fra tannlegen. I tillegg er dette så smertefritt at man fint kan leke turist uten å måtte gå med sår munn på grunn av behandlingen. Dette blir min faste tannlege fra nå. med flybilletter, opphold og billig behandling er det fortsatt rimeligere enn å få behandling i Norge.

Ken Are Meisler‎

Flott service og meget tilfredstillt med behandlingen. Henting paa flyplass og hotell ordnet paa forhaand. Blir aa komme tilbake hit igjen for videre behandling.

Tor Anders Rasmussen‎

Splendid staff and service! Very experience!

Sommer Joy

It was a good dintal clinic and good service you have.

Martin Hansen‎

At det går an! Dette må være verdens mest effektive, dyktige, og trivelige tannklinikk. Jeg kom inn med en ganske nedslitt underkjeve på mandag morgen og kom ut igjen på onsdag kveld etter tre trekkinger, tre rotfyllinger, to implantater, rensinger, oppbyginger, med en kjempeflott men midlertidig bro som skal byttes ut etter seks måneder når implantatene har festet seg. For et team av vidunderlige mennesker! Der er første gangen jeg har gledet meg til å gå til tannlegen.

Pål Bjørnstad‎

Etter elendig tannbehandling i mange år i Norge, var jeg virkelig klar for å prøve noe nytt. Etter å ha undersøkt på nettet i ca ett halvt år, falt valget på Polen og Krakow. Selv om Norwegian har storstreik akkurat nå, kom jeg meg nedover, i rute. Jeg ble møtt av høflige, velkledde engelsktalende personer, som bare ville meg vel, og kom med god informasjon hele veien. Møte med klinikken, satte meg helt ut. Helt nytt, rent og fint overalt, utstyr jeg ikke har sett i Norge noen gang. Teknologien, ressurser, dyktige tannleger, og dyktige personer i alle ledd. Så langt er jeg veldig fornøyd, og kan anbefale klinikken til de som trenger “storarbeide” slik som meg. Intens behandling, gir resultater som jeg er veldig fornøyd med. Dere som har tannlegeskrekk, dette er ikke noe å være redd for, smertefri behandling er i høysetet.

Merete Grytten Løkkebø

Har blitt godt mottatt av et imotekommende og hyggelig personal. Veldig fornoyd med behandlingen jeg har fatt. Super service!

Svein Inge Forland‎

Fantastisk tannklinikk. Service og oppfolging paa hoyt nivaa.

Knut Haarberg‎

Dette kan jeg helt klart anbefale. De henter og bringer fra flyplassen i Krakow samt fikser leilighet i nærheten. Mye flinkere tannleger enn hjemme og bedre utstyrt enn de hjemme. Godt under halv pris enn hjemme er heller ikke å forakte ?  Sender du forespørsel på mail kan du skrive på norsk og de svarer deg på norsk. Veldig godt fornøyd.

Herman Hjelbak‎

Naa er Liv og jeg ferdig med. andre besoek paa klinikken i Krakow. Det blir nok en gan til for Liv sitt vedkom mende men vi er svaert fornoeyde begge to. Vi kommer hjem med. nye glis.

Magne Riise

Har nettopp fullfort ei ny runde hos tannlegen her i Krakow. Meget dyktige tannleger og veldig god service. Kommer definitivt til aa ta turen igjen. Ein foler ein blir tatt paa alvor og dei er meget proffesjonelle.

Martin Hansen

Another fantastic treatment at DENTestica inKrakow. I will recommend all my friends to use this place for their future smaller and bigger tooth repairs. Prices are fantastic. People are professional and very nice.

Silje Bjøru

Flinke og profesjonelle tannleger, anbefales absolutt.

Jelena Diaz

The treatment was wonderful! They arrange everything: transfer from/to airport, apartment and treatment plan. All staff in the clinic are very professional, the equipment is modern. The treatment plan is very intense. And I liked it. It could take me several weeks, maybe months to get same treatment home in Norway. And only one week in this clinic. Sorry to say that, but the hygiene dental treatment in Dentestetica was the best one I ever have got home. They know what they do. And they do it professional, quickly, without pain, comfortable and with guaranty. Recommended highly! If someone have any question, please just ask me via facebook (in norwegian or english).

Cecilie Anette Alvarstein Weber

Anbefales på det høyeste, av en med tannlege SKREKK… Utrolig hjelpsomme med alt i fra innlosjering og opphold.Behandlingene er smertefrie og persjonale er utrolig søte og hyggelige samt prater godt engelsk.

May A. Larsen

Møtte proffe utøvere hele veien. Kvalitet, tilgjengeliget og god service fra vi landet på flyplassen og til vi dro. Andre turen denne gang og blir en tur til. Her har det norske “tannvesenet” mye å lære. Leaving with a big smile 😉

Men, stort minus at det ikke er direkteoppgjør med Helfo. Store økonomiske utlegg over tid og i tillegg må jeg purre på papirene. Papirarbeidet med Helfo betaler jeg også for, og forventet at dette var ferdig siste behandlingsdag, noe som reklamen /infoen for klinikken sier at de gjør.

Tone Marie Olsen

Er kjempefornøyd! Dyktige tannlegespesialister med den beste teknologien. Anbefales på det sterkeste, og jeg kommer til å fortsette å dra hit.

Tommy Vikan

Meget bra. Anbefales på det sterkeste. Proff personale med veldig dyktige tannleger og assistenter. Skal tilbake hit.

Cathrine Baer Kilingstad

anbefales på det sterkeste

Evy Brura Gaustad

Flott opplegg og super service ikke minst fin og moderne klinikk. Kommer ikke til å bruke tannleger i Norge igjen hvertfall.

Tor Asle Eliassen

Tre dager på tannklinikk i Krakow har gjort at en ser ut som ny. Alt amalgam og gamle fyllinger er borte. Et profesjonelt team har tatt seg av meg og mange norske. Alle skryter av behandlingsopplegget. Topp karakter til alle her på DENTestetica.

Roy Yven

Fantastisk proffe og dyktige ansatte som setter pasienten i fokus.

May Connie Vangen Dragic

Fantastisk og kunne sette seg i en tannlegestol, uten følelse av angst! kjempegodt ivaretatt av varsomme og forståelsesfulle tannleger!

Annett Elisenberg

Profesjonell tannlegeklinikk, med topp personale! Man er 100% trygg og blir ivaretatt pa beste vis. Kan anbefales pa det varmeste!

Orjan Knutsen

Meget bra betjening og førsteklasses behandling. Anbefaler alle til å gå her. Veldig gode priser også

Linda Kjoermo

Kjempeflinke tannleger som vet hva de gjør. Topp moderne utstyr. Ble tatt imot nesten som kongelige. Anbefales absolutt 🙂

Torfinn Hansen

Takk til personal og tannleger for flott behandling.. Jeg og min familie har blitt tatt godt vare paa. tannbehandlingen har vart kanon! anbefales paa det sterkeste.

Olaug Salaen Steen

Har faatt en kjempegod behandling hos DENTestetica i Krakow. Kan anbefases til alle som liker aa forene det nyttige og behagelige. Hadde ikke planlagt dette, men angrer ikke et sekund paa aa gaa til tannlege her

Tor Brox

good treatment, terningkast 6

David Yngwa Larsen

Veldig bra service å flinke tannleger

Rolf B. April 2017

Veldig bra opplegg. Vært her tre ganger nå og like fornøyd hver gang. Det ble litt dyrere enn først
planlagt, men kan ikke klage. Norske tannleger ligger langt bak både når det gjelder utstyr og oppførsel.
10 stjerner

Hanne Sørensen April 2017

Er her sammen med ei venninne. Hun gjør en del mer og er kjempefornøyd. Jeg har bleket tennene og
ser ikke så stor forskjell, men det ble jeg advart om på forhånd. Neste blir å få laget skallfasetter, men
må vinne i lotto først.

Preben

Fornøyd. Billigere og bedre enn i både Norge og Danmark.

Harald O.M. Mai 2017

Dette er fjerde gangen jeg besøker Denpro i Krakow. Alltid like god oppfølging. Dan er ikke alltid like flink
til å ta telefonen, men her i Krakow er han enestående. Kan anbefales på det sterkeste.

Louise

Fikk laget fasetter i fjor og kun innom for en rens og kontroll. Alt perfekt og veldig fornøyd. Krakow er en
kjempe by og tannlegene her på Dentestica er fantastiske. Aldri mer norsk tannlege.

Lars Andre Juli 2017

Kjempemessig. Fantastisk flott klinikk med mange flinke folk. Her har Norge noe å lære. Smil, latter og
god stemning.

Ida Johansen

Tilbake for å sette på tre nye kroner. Veldig fornøyd da alt ble gjort på 2 dager. Kom på onsdag og ferdig
på fredag, så nå reiser vi hjem med ett smil.

Elisabeth August 2017

Bare gode ord å si om Dentestetica og de som jobber der. Sylwia og Magda er helt fantastiske. Jeg kom
hit første gangen i 2014 og startet på en stor behandling som jeg nå endelig er ferdig med. Har fått full
oppfølging hele tiden med behandlingsplaner og pairer til HELFO. Har fått dekket store deler av beløpet
jeg har lagt ut til nå, og håper det går greit denne gangen også.
Har sikkert brukt over 100.000 norske kroner her i Krakow, men tør ikke å tenke på hva det ville kostet å
gjøre det samme i Norge.

Nina Olsen September 2017

For en klinikk!!! Fikk 10 nye tenner med fasetter. Har aldri opplevd noe lignende. Er kjempefornøyd.
Neste år blir det underkjeven.

Vilde H. September 2017

Tredje gangen jeg er i Krakow. Alltid like koselig by. Dan ordner opp som alltid selv om han denne
gangen måtte dra til Norge mens vi var her. Det her blitt en årlig tradisjon å reise til Krakow og selv om
jeg er ferdig hos tannlegen nå så kommer jeg tilbake for kontroller. Har spart mye penger og er veldig
fornøyd med hvordan det ble til slutt.

Petter Andersen Oktober 2017

Kjempe opplegg. Reiste hit med samboeren som var veldig nervøs. Hun har hatt behandling hver dag
hele uken og det ser veldig bra ut. Må skryte av Sylwia for oppfølging hele uka. Alltid like behjelpelig og
blid. To fornøyde pasienter.

Vegard Hansen November 2017

Besøk 2 til Denpro og Dan. Planen var å bli ferdig, men implantatene var ikke helt faste så jeg må tilbake
en gang til. Ikke helt bra det, men kan vel ikke klandre tannklinikken for det. Er ellers veldig godt fornøyd
med opplegget og kan anbefale andre å reise til Dan.

Adam og Hilde Februar 2018

Tredje og siste besøk hos Dentestetica. Denne gangen var vi her ei hel uke og det har blitt satt inn både
broer og kroner. Mye hyggeligere å være her denne gangen enn den første gangen da det ble satt inn
implantater. Har vært i saltgruvene og fikk også en dagstur til Zakopane. Kommer nok tilbake til
sommeren for en kontroll.

Joachim

Herlig gjeng. Dan er fantastisk, det samme er alle damene i resepsjonen. Første dagen så la jeg igjen
mobilen i drosjen på tur opp hit. La ikke merke til det før en par timer etterpå. 30 minutter etterpå var
sjåføren her med telefonen som ingenting. Fantastisk service, glimrende leger og fantastisk opplegg.
Har bodd på Sheraton. Det var ikke så bra. Neste gang blir det nærmere byen.

Peder Arnesen Februar 2018

Godt fornøyd. Solid arbeid av alle tannlegene vi har hatt. Min kone har fått laget en ny bro, mens jeg har
fått satt inn implantater. Tilbake om 4 måneder for å fullføre.

Ola Mars 2018

Bra

Helene G

Det ble en del dyrere enn det jeg hadde trodd på forhånd. Er veldig godt fornøyd og tennene ble veldig
fine. Skal aldri til norsk tannlege igjen. Anbefales

Vidar Pettersen

Det ble til slutt Dentestetica. Var på to andre klinikker tidligere og det ble bare tull. Ingen som snakket
norsk og prisene var ikke som lovet. Kommer tilbake hit neste år.

Anette Hermansen

Anbefales. Dette er tredje gangen jeg og min man kommer til Krakow. Jeg har slitt med dårlige tenner og
dårlige tannleger hele mitt voksende liv. Det har gått så langt at jeg har vært deprimert og følt helt
hjelpesløs. Fikk boret ut egne tenner på barneskolen og det har vært bare stubber igjen. Her har alt blitt
trukket ut, og fått satt inn implantater. Alt har skjedd smertefritt og helt uten problemer. Anbefales på
det sterkeste.

Jo Inge Mai 2018

Perfekt service. Snakket med Dan på telefon for over ett år siden. Ringte igjen på fredag og mandag var
jeg i Krakow i tannlegestolen. Har vært ett helt perfekt opplegg med mye jobb. Alle tannlegene har vært
veldig flinke og hensynsfull. Må tilbake om seks månder for å fullføre i underkjeven etter at det ble satt
inn skruver. Oppe er jeg ferdig og det ser veldig bra ut. For folk som har det travelt så er dette ett
perfekt opplegg. Så til å med norske flagg her på syttende mai.

Frida Mai 2018

Ferdig med Invisalign og fikk satt på retainere. Veldig fornøyd. Halv pris sammenlignet