Smertefri behandling

Kanskje det viktigste punktet på hele vår nettside og hjørnesteinen i vår filosofi.

Grunnleggeren av Denpro og etter hvert Dentestetica har selv hatt tannlegeskrekk, og har selv sett hvordan normale staute nordmenn som kommer til Krakow kan forvandles til små skremte mus når man begynner å nærme seg Tannklinikken.

Fra dag en har det derfor vært vårt fulle fokus å ta vare på våre reisende. Ta våre pasienter på alvor. Ha ett profesjonelt opplegg på alle mulige måter, både i forkant av behandlingen, mens man er i Krakow og selvfølgelig mens man sitter i tannlegestolen.

På klinikken så tilbyr vi konsultasjon kun basert på røntgenbilde og samtale (så man slipper å se verken medisinsk personell og ikke minst tannlegen), og når vi starter med behandlingen så har vi alt fra enkel bedøvelse, STA-bedøvelse, lystgass, sedasjon og narkose.

Vi ønsker å ha en brukerstyrt klinikk. For pasienten betyr det at det er du som reisende og som pasient som er i sentrum. Vi lager rammene og retningslinjer, også tar vi dine ønsker og forventninger på alvor. Føler du ubehag så stopper vi opp, revurderer våre planer og tilbyr noe som kanskje hjelper bedre (noe sterkere).

Vi ønsker fornøyde pasienter som kommer tilbake til oss. Pasienter som blir behandlet dårlig kommer sjelden tilbake. Så vi vil behandle deg godt og smertefritt.

Les også
Sedasjon