Overnatting

Overnatting i Krakow

Tidligere var det først og fremst turister fra Polen som besøkte byen, men etter at flere lavprisselskaper oppdaget «vår lille perle» så har det bortimot eksplodert med reisende som kommer til Krakow. Det betyr igjen at det har blitt bygd opp mange nye og fine hoteller og pensjonater og det er veldig sjelden problemer med å få seg god og rimelig overnatting i Krakow.

Vi på klinikken ønsker gjerne å hjelpe våre reisende så godt det lar seg gjøre. Vi kommer med tips og veiledning og prøver å finne de beste tilbudene i henhold til de ønskene den reisende har.

Vi har opplevd at det er en fordel å bo nært klinikken. Spesielt gjelder det reisende som enten kommer for veldig mye behandling, kirurgiske inngrep, eller generelt er litt dårlig til beins. Vi har derfor gode sammarbeidsavtaler med to hoteller som ligger like ved klinikken (to og tre stjernes hoteller) samt ett pensjonat/leilighetshotell som ligger like ved oss.

I tillegg så har også klinikken invistert i en del leiligheter som ligger i nabobygget til det medisinske senteret. Dette er primært for førstegangsreisende og for reisende som kommer for store tannlegejobber, men de er i utgangspunket tilgjengelig for alle våre reisende. Nytt og moderne bygg, men eget kjøkken, bad og soverom, samt en liten veranda, gjør at dette er et veldig godt tilbud for reisende som primært kommer til Krakow for tannlegen og som ønsker å slappe av mellom avtalene hos legen og kanskje setter pris på muligheten til å få lage seg litt egen mat og slipper å reise ut på restaurant for hvert måltid.

Her vil du finne linker til våre samarbeidspartnere, samt en del bilder fra våre leiligheter. Kontakt oss i dag for forespørsel om tilgjengelighet og eventuelle spørsmål.

Når vi vet at du/dere kommer og ønsker ett av disse tilbudene så gjør vi de nødvendige reserveringer og man får en bekreftelse på mail/telefon når alt er i orden. (Les mer om tannlege i Krakow på vår blogg: http://denpro2006.blogspot.no/)

Les også
Betaling